Retningslinjer vedr. afvikling af håndboldkampe i Klosterhallen

Den arrangerende klub har ansvar for flg.

1. Sikre at der ikke er flere personer i hallen end det max. tilladte. Der er skiltet på dørene hvor mange der max. må være i den enkelte hal.

Max. antal er spiller, leder, dommer og tilskuer. (Gælder både for Løgum IF og SINE)

Hal 1:                     128 pers.

Hal 2:                     100 pers.

Hal 4:                     311 pers.

1. Sikre at alle tilskuer sidder ned under afvikling af kampene, og med de afstande der er gældende.
  2. Sikre at der er tid imellem kampene til at spritte udskiftningsbænke, dommerbord og andre dele af hvor der har været berøringsflade, samt affald o.lign. smides i skraldespande. Alt medbragt udstyr, tøj skal også være fjernet inden næste kamp.
  3. Sikre at der ikke er nogen deltagere der forlader hallen i pausen
  4. Sikre at opvarmningen ikke foregår på steder hvor der er gennemgang af tilskuer.
  5. Forebygge opbygning af tætte forsamlinger, specielt ved ud/indgange til hallen hvor kampen afvikles
  6. Sikre at udeholdet bliver anvist det omklædningsrum som hallen har tildelt holdet. Der vil ikke blive tildelt omklædningsrum til hjemmeholdet.

Det betyder, at alt opvarmning foregår uden bolde, det er kun tilladt at varme op med bolde i den hal hvor kampen afvikles i.

Man skal også holde sig fra alt udstyr og inventar i de lokaler der bruges til opvarmning.

Det vil ikke være muligt at bruge div. mødelokaler til spillemøder eller lign. før, under eller efter kampene på kampdagene.

Klosterhallen har ansvar for flg.

At tildele omklædningsrum til udeholdene

At spritte overflader o.lign. af i omklædningsrum

At gennemgå og spritte overflader på toiletter af med jævne mellemrum.

Er der spørgsmål eller lign. til ovennævnte kan hallens personale kontaktes.

Asger Andersen Centerleder Klosterhallen