Covid-19

Vi følger selvfølgelig alle de retningslinjer som der er udsendt af sundhedsmyndighederne og Kulturministeriet for genåbning af indendørs idræt -og foreningsliv samt idræts-og fritidsfaciliteter i Danmark.

Vi har valgt, at hallerne vil være åbent i henhold til de behov der måtte være for aktivitet for foreningerne, dog vil omklædningsrum være lukket i første omgang indtil 30.06.2020. Derfor skal du som bruger i hallen møde op omklædt hjemmefra.

Alle mødelokale vil igen være til rådighed til møder, kursusaktivitet og fester o.lign. i henhold til de regler der nu er gældende for det.

Cafeteriet vil ikke være åbent, vi har valgt først at åbne den igen omkring d. 01.08.2020. Der vil selvfølgelig være muligt at få forplejning til møder, kurser og andre aktiviteter.

Er der kegleklubber der ønsker at starte op igen inden sommerferien, vil dette også være muligt, men det vil kun være muligt ved henvendelse til Klosterhallens personale, for at aftale nærmere om dette.

Åbning af Klosterbadet er åbent fra d. 20. juni 2020